Nieuws

>   

Introductie

Fleetport is een onafhankelijke poolbeheerder met 18 servicepunten verdeeld over België en Nederland. Daarbij hebben wij alle kennis en kwaliteiten in huis om de gegevens en handelingen per wagen invidueel en optimaal weer te geven via ons digitaal platform. Via www.fleetport.eu heeft U continu real-time inzicht in de status van elke wagen van uw wagenpark. Dit resulteert in een efficiënt, tijds- en kostenbesparend beheer. Wagens kunnen hierdoor snel opnieuw worden ingezet waar nodig.

Door moderne technologie is het mogelijk een inname of aflevering digitaal te laten verlopen. Het innamerapport wordt gemaakt op tablet of smartphone. Hierop krijgt de (ex-)bestuurder het rapport het zien en kan hij dit ondertekenen. Hierna wordt het rapport per mail verstuurd naar hem/haar, de wagenparkbeheerder en/of leasemaatschappij.

Op deze manier is elke betrokken partij onmiddelijk op de hoogte van de status van de wagen en kan er actie worden genomen waar en indien nodig.

Wij bieden U ook de mogelijkheid om uw wagens

  • volledig te laten herstellen door onze erkende carrosserie
  • volledig en grondig te reinigen (interieur / exterieur)
  • te transporteren van één naar een andere locatie
  • in te zetten als tijdelijk vervangend vervoer
  • in bewaring te houden op onze afgesloten parking tot U ze nodig hebt

Onze werkwijze is efficiënt, transparant, kostenbesparend en klantgericht. Neem gerust contact op met ons en wij zijn U graag van dienst met een persoonlijke presentatie of offerte op maat!