Nieuws

>   

Efficiënt wagenparkbeheer

Fleetport biedt u in België diensten om uw wagenpark te ondersteunen. Daarbij hebben we alles in huis om de kwaliteiten van de individuele auto optimaal te benutten. Ideaal dus, als u het wagenpark efficiënt en zorgvuldig wilt inzetten.

Full service provider
Fleetport.eu biedt een complete range aan wagenpark ondersteunende diensten. Van poolservice tot bijvoorbeeld remarketing. Met vestigingen in Nederland en België kunnen de berijders altijd dichtbij huis of werk met hun auto terecht.

Online managementinformatie
Via Fleetport.eu heeft u continu inzicht in de status van ieder voertuig van uw wagenpark. Bovendien krijgt u volledige toegang tot onze portal waarmee u real time uw wagenpark kunt monitoren en zo volledig inzicht krijgt in de doorlooptijden op voertuigniveau. Zo kunt u de vloot efficiënt en kostenbesparend beheren en voertuigen inzetten, waar ze nodig zijn.


One stop shopping

Efficiënt, zorgvuldig en snel
In iedere vestiging kan de berijder rekenen op de bekende kwaliteit, services en procedures van Fleetport.eu.
Een prettig idee. Bovendien garandeert Fleetport.eu te allen tijde een snelle service.
Dat maken we waar dankzij een sterke logistieke organisatie en ons uitgebreide wagenpark voor autotransporten.

'One stop shopping' service
Van schadeservice tot vervangend vervoer: bij Fleetport.eu vindt u alle services onder één dak om de mobiliteit én kwaliteit van uw wagenpark optimaal te ondersteunen.
Onze werkwijze is transparant en klantgericht: met ons heldere Fleetport menu bepaalt u zelf welke services uw wagenpark behoeft.
Eén telefoontje naar Fleetport.eu en we zijn u graag van dienst met een persoonlijke presentatie of een offerte op maat.